Acasă / Sfaturi / Colagenul încetinește îmbătrânirea și vă ajută să vă redobândiți un aspect tineresc
 

Colagenul încetinește îmbătrânirea și vă ajută să vă redobândiți un aspect tineresc

Timpul de citire estimat: 10 min
Data recenziei: 08/02/2022
Colagenul încetinește îmbătrânirea și vă ajută să vă redobândiți un aspect tineresc

Cu toții visăm la toate acestea!

Piele strălucitoare și tânără, articulații sănătoase, păr des, unghii frumoase și metabolism excelent…

„Suplimentele” alimentare care vă oferă un aspect tineresc, vă umplu de energie vitală, vă asigură o stare de bine și sunt strâns legate de proteine.

Această proteină se numește colagen și sunt sigur că nu auziți despre ea pentru prima dată.

Dar îndrăznesc să spun că probabil că nu știți să profitați din plin de potențialul acestui „agent de reconstrucție miraculos” și să vă recâștigați aspectul tineresc și o stare de bine deosebită.

Dacă doriți să vă luați în propriile mâini soarta aspectului și a stării dumneavoastră de bine vă sfătuiesc să vă concentrați toată atenția asupra informațiilor care vă așteaptă mai jos, pentru că tot ce trebuie să știți despre colagen și potențialul său extraordinar vă așteaptă într-un singur loc.

CUPRINS

  1. FUNCȚIA COLAGENULUI
  2. STRUCTURA COLAGENULUI
  3. ALIMENTE BOGATE ÎN COLAGEN
  4. SUPLIMENTE ALIMENTARE CU COLAGEN
  5. CARE ESTE COLAGENUL CEL MAI BUN PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

FUNCȚIA COLAGENULUI

Bine, pentru început să ne întoarcem la elementele de bază.

Ce este colagenul?

Colagenul este cea mai răspândită proteină din corpul dumneavoastră. Există în până la 30 de versiuni ca parte a unei compoziții variate de aminoacizi. Mai multe despre motivul pentru care acesta este unul dintre faptele cheie ce vă vor fi dezvăluite puțin mai târziu. Înainte de asta, să vedem unde se află colagenul și ce funcții are acesta în corpul dumneavoastră.

După cum am menționat deja, îl putem numi „un agent de reconstrucție miraculos”, care ocupă primul loc în menținerea sănătății și a frumuseții pielii dumneavoastră.

Acest lucru se datorează faptului că este o proteină care are multe caracteristici. Printre cele mai importante:

 • vă oferă contur și suport pielii,
 • reprezintă o bună parte a pielii, a cartilajului articular și a multor altor țesuturi,
 • sprijină creșterea părului și a unghiilor sănătoase,
 • vă menține sănătatea intestinelor,
 • vă asigură elasticitatea pielii etc.

Este adevărat, totuși, că există și un fapt mai puțin plăcut asociat cu colagenul.

Problema cea mai gravă este că sinteza (procesul de formare) a acestei proteine ​​extrem de importante încetinește de-a lungul anilor.

Începând cu vârsta de 20 de ani, organismul este capabil să producă din ce în ce mai puțin colagen. Acest declin, totuși, este atât de rapid, încât pierdeți o treime din cantitatea necesară de colagen până la patruzeci de ani.

Iar dacă la acestea adăugați și alți factori, precum stresul, lipsa somnului, fumatul, expunerea excesivă la soare, care pe lângă vârstă au și efecte negative asupra producerii cantității de colagen necesare organismului, consecințele sunt mai mult decât evidente.

Ce înseamnă asta în practică? Sa vedem …

ROLUL COLAGENULUI PENTRU PIELE

Aproximativ 70% din conținutul pielii dumneavoastre este format din colagen, ceea ce o face suplă, strălucitoare și tinerească.

Când vă afați într-o situație ca aceea în care corpul dumneavoastră produce mai puțin colagen decât are nevoie de fapt, puteți constata imediat consecințele destul de neplăcute. Să vorbim despre acele semne de îmbătrânire pe care le vedeți în fiecare zi, care vă creează proastă dispoziție și simțiți că vă răpesc energia vitală.

Kolagen za kožoAcestea sunt:

 • ridurile,
 • obrajii cu aspect flasc,
 • fața ternă,
 • aspectul general obosit.

Colagenul este pentru piele ca apa pentru o floare. Dacă apa se evaporă mai mult decât are nevoie planta, aceasta se ofilește încet și în cele din urmă moare.

Desigur, pielea lăsată și aspectul obosit nu sunt singurele probleme asociate cu deficiența de colagen.

ROLUL COLAGENULUI PENTRU ARTICULAȚII

za sklepe

Dificultățile de mișcare și durerile articulațiilor apar, de asemenea, dintr-un motiv identic. Deoarece colagenul este parte integrantă a articulațiilor și a tendoanelor, în absența acestui element extrem de important, apar multe dificultăți care ne împiedică să ne mișcăm și să ne antrenăm fără probleme.

Colagenul se caracterizează prin structura sa netedă, care, la fel ca uleiul dintre roțile dințate asigură că părțile corpului se mișcă fără probleme, evitând astfel uzura inutilă, care poate fi foarte enervantă.

ROLUL COLAGENULUI PENTRU PĂR

za lase

Ei bine, subțierea excesivă a părului poate fi, de asemenea, extrem de enervantă.

Aceasta este o situație de-a dreptul neplăcută, pe care cei mai mulți o consideră o bătălie deja pierdută dinainte de a o începe, ceea ce este departe de a fi adevărat. Părul și foliculii de păr sunt, de asemenea, strâns legați de această proteină și puteți lua lucrurile în propriile mâini dacă sunteți conștienți de asta.

Cum? Vă dezvăluim în scurt timp.

Dar înainte de asta … o altă informație foarte importantă.

ROLUL COLAGENULUI PENTRU FLORA INTESTINALĂ

za črevesno floro

Ridurile, fața obosită, pielea lăsată, articulațiile dureroase, dificultățile de mișcare și părul din ce în ce mai rar sunt semne foarte evidente că aveți deficit de colagen.

Niciodată nu uitați că sub această aparență lucrurile sunt chiar mai neplăcute.

Unde?

Mai exact, în intestinele dumneavoastră.

Sindromul intestinului permeabil este o problemă concretă cu care se luptă un număr tot mai mare de indivizi. Deoarece intestinul nu reușește să îndeplinească una dintre funcțiile sale de bază în mod eficient, multe substanțe dăunătoare intră în fluxul sanguin. Desigur, nu sunteți conștienți de acest lucru, dar vă confruntați cu multe probleme despre care nici nu știți de unde vin.

Oboseala, stările de indispoziție, dificultățile de concentrare, erupțiile cutanate, acneea și alte probleme vă înfurie, deoarece mecanismul dumneavoastră de apărare nu funcționează așa cum ar trebui.

Sindrom prepustnega črevesja

Peretele intestinal, la fel ca pielea, părul, unghiile și articulațiile, este compus în mare parte din colagen.

Și dacă acel agent de reconstrucție nu este suficient, intestinul dumneavoastră își pierde încet, dar constant puterea și eficacitatea.

După cum puteți vedea, problemele asociate cu deficiența de colagen sunt multe. Așa că nu mă surprinde deloc că probabil deja vă întrebați…

Puteți limita în vreun fel acest scenariu neplăcut sau puteți prelua controlul asupra aspectului dumneavoastră fizic și a stării generale de bine?

Este exact ceea ce mă întrebam și eu când mi-am dat seama de aspectele catastrofale ale lipsei de colagen și permiteți-mi să vă spun că am fost încântat de răspunsul final.

Pentru a clarifica de ce sugerez să analizăm împreună strategia câștigătoare în întregime și să ne asigurăm că și dumneavoastră puteți utiliza întregul potențial al informațiilor cheie și puteți observa schimbări mari în cel mai scurt timp posibil.

STRUCTURA COLAGENULUI

Bine, bine …

După cum am menționat, colagenul este o proteină. Aceasta înseamnă că vorbim despre o moleculă organică complexă formată din unități mai mici.

SINTEZA ȘI PEPTIDELE COLAGENULUI

În faza de sinteză (de formare a colagenului), particulele de bază, numite aminoacizi, se conectează mai întâi între ele și le introducem în organism prin diverse alimente. În cazul colagenului, acestea sunt, în principal:

 • prolină,
 • glicină,
 • glutamina și
 • arginină.

Aceste particule formează împreună peptidele, care apoi, în ultima sau a treia etapă, se combină în proteina finală, ca o condiție absolut necesară pentru formarea fibrelor de colagen.

Aceste date ne conduc la următoarele informații foarte importante, care sunt cruciale dacă doriți să oferiți corpului dumneavoastră ceea ce are de fapt nevoie.

Compoziția variată de aminoacizi și diversele secvențieri posibile sunt motivul pentru care până în prezent au fost definite până la 30 de tipuri diferite de colagen.

Așa este!

Dacă vă imaginați că diferiți aminoacizi sunt ca niște cărămizi de diferite forme și dimensiuni, pe care le puteți combina după cum doriți, atunci devine rapid clar că există mai multe versiuni
de colagen, la fel cum puteți face diferite tipuri de clădiri din cărămizi diferite.

TIPURILE DE COLAGEN

Ei bine, adevărul este că, dintre toate cele treizeci de tipuri, ies în evidență anumite vatiante de colagen. Și anume:

 • colagenul de tip I,
 • colagenul de tip III,
 • colagenul de tip V
 • colagenul de tip X.

Și acum cu detalii …

COLAGENUL DE TIP I

Colagenul de tip I este cea mai comună formă de colagen din corpul dumneavoastră. Acest agent extrem de important, situat în piele, în tendoane, în oase, în vasele de sânge și în țesutul conjunctiv, joacă un rol cheie în procesul „anti-îmbătrânire”.

COLAGENUL DE TIP III

Desigur, aspectul exterior nu este de departe cel mai important.

Dar, pentru că ne dorim o stare de bine superioară pentru dumneavoastră și să aveți super energie, este foarte important ca, pe lângă colagenul de tip I, să evidențiem și colagenul de tip III, care, dealtfel, se găsește în locuri similare, cu diferența că acest colagen de tip III este crucial atunci când vorbim despre un intestin sănătos.

După cum am menționat deja, peretele intestinal este cel care decide ce substanțe pot trece în sânge și care trebuie să părăsească corpul. Așa că suntem convinși că vă doriți să aveți un control complet asupra acestui proces, pentru că, altfel, vă puteți confrunta cu probleme (piele predispusă la acnee, apariția lichenilor, nervozitate și schimbări de dispoziție, oboseală, dificultăți de concentrare…) efecte generate de prezența toxinelor periculoase.

Dar tipurile de colagen V și X, pe care le punem și noi pe lista celor cheie?

Ei bine, și aceste două tipuri au câștigat un loc important datorită calităților lor însemnate.

COLAGENUL DE TIP V

Colagenul de tip V este deosebit de important în reînnoirea celulară expresă și, de asemenea, joacă un rol cheie dacă doriți un scalp sănătos și un păr des.

COLAGENUL DE TIP X

Al patrulea de pe listă, colagenul de tip X merită menționat, pentru că este crucial dacă doriți un cartilaj sănătos, mișcare naturală și plăcere pură în timpul antrenamentelor și al activităților recreative.

Ei bine, desigur, această informație este urmată de o întrebare logică…

Deoarece probabil nu doriți să îmbătrâniți rapid și să vă confruntați cu toate celelalte probleme asociate cu deficiența de colagen în organism, suntem siguri că sunteți interesat de ce puteți face pentru a împiedica deficitul de colagen să dispară.

Două lucruri sunt cheia pentru ca acesta să funcționeze.

În primul rând …

Întrucât vorbim de o proteină, adică de o moleculă organică complexă care se poate descompune, este important să limităm la maximum acest proces nefavorabil. Puteți face acest lucru preluând controlul asupra factorilor care vă pot distruge în mod special planurile și pot reduce foarte mult cantitatea de colagen din corpul dumneavoastră. Acestea sunt în principal:

 • somn insuficient și neliniștit
 • consum prea mare de zahăr
 • articulații deteriorate,
 • niveluri ridicate ale hormonului stresului (cortizol) datorate unui stil de viață modern,
 • expunerea excesivă la soare,
 • aport insuficient de antioxidanți,
 • sedentarismul și insuficienta activitate fizică,
 • flora intestinală distrusă,
 • deficit de vitamina C și de zinc
 • o mulțime de radicali liberi.

ALIMENTE BOGATE ÎN COLAGEN

Pe lângă limitarea generării colagenului, deciziile dumneavoastră vă afectează, de asemenea, cât de multă proteină poate crea sau sintetiza corpul dumneavoastră.

Anumite alimente sunt considerate o sursă excelentă de aminoacizi, care, după cum știm deja, sunt elementele de bază ale colagenului.

Cu alte cuvinte…

Dacă dieta dumnevoastră este echilibrată și variată, atunci există șanse mult mai mari ca sinteza colagenului să fie mai bună decât dacă este devastată, dezechilibrată și monotonă.

Pur și simplu pentru că, fără „materialul” potrivit, organismul nu este capabil să genereze colagen și, prin urmare, diferența dintre „ofertă și cerere” este și mai mare.

De aceea, este foarte important ca în dieta dumneavoastră să apară alimente, cu ajutorul cărora puteți oferi organismului elementele necesare pentru formarea colagenului. Acestea sunt în principal:

Prehrana bogata s kolagenom

 • carne de pui,
 • pește,
 • ouă,
 • citrice,
 • fructe de pădure,
 • usturoi,
 • fasole
 • nucile indiene (caju).

COLAGENUL HIDROLIZAT

Cu toate acestea, este adevărat că puteți face un pas mai departe dacă vă doriți cu adevărat un aspect tineresc și o stare generală de bine.

Există colagen, care este disponibil într-o formă cu totul specială, ceea ce îl face să se absoarbă de trei ori mai bine decât alimentele.

Știu, date uimitoare, dar cu siguranță adevărate!

Se numește colagen hidrolizat. Aceasta se obține prin procese enzimatice, al căror rezultat final sunt unitățile pe care le-am menționat deja mai sus: acestea sunt peptide.

Absorbcija hidroliziranega kolagena

Deoarece peptidele reprezintă o formă ideală pentru absorbția în organism, într-un stadiu incipient, este desigur clar că efectul și rezultatul final al colagenului de acest tip este semnificativ mai bun.

SUPLIMENTE ALIMENTARE CU COLAGEN

Și unde se află această versiune de colagen?

Exclusiv în suplimentele nutritive de calitate.

Știm …

prehranski dodatki

Există o mare varietate de produse diferite, așa că vă dezvălui imediat ce să aveți în vedere atunci când decideți care opțiune este cea mai bună pentru dumneavoastră.

Pe lângă alegerea colagenului hidrolizat este foarte important să optăm pentru o soluție complexă.

Permiteți-mi să vă reamintesc că colagenul poate fi obținut din diferite surse.
Deci puteți vedea:

 • colagen din pește sau colagen marin,
 • colagen din carne de vită
 • colagen din ou etc.

Totuși, depinde de tipul de colagen pe care îl introduceți în corpul dumneavoastră.

Permiteți-mi să vă reamintesc că dintre cele treizeci de versiuni, tipurile de colagen I, III, V și X sunt cruciale dacă doriți un aspect tineresc, articulații puternice, o stare de bine și un intestin sănătos.

Așadar, asigurați-vă că alegeți întotdeauna un produs care să nu conțină colagen obținut exclusiv dintr-o singură sursă, deoarece aceasta înseamnă că nu veți putea satisface toate nevoile organismului. În principiu, o singură sursă nu acoperă toate cele patru tipuri de colagen.

Cu toate acestea, pentru ca organismul să genereze o cantitate suficientă de colagen, acesta are nevoie urgent de ajutor suplimentar.

Vitamin C

Așa cum construcția este mult mai rapidă dacă echipa se poate baza pe ajutorul suplimentar al mașinilor, sinteza colagenului este, de asemenea, mult mai bună dacă organismul poate conta pe ajutorul a două elemente. Acestea sunt vitamina C și MSM.

VITAMINA C

Vitamin C este cea care joacă un rol important:

 • în formarea colagenului pentru funcționarea normală a pielii,
 • în formarea colagenului pentru funcționarea normală a oaselor,
 • în formarea colagenului pentru funcționarea normală a cartilajului,
 • în formarea colagenului pentru funcționarea normală a dinților și a gingiilor.

MSM

Ei bine, MSM sau mineralul frumuseții are un efect similar.

Este sulf organic și este unul dintre elementele fundamentale ale vieții. După calciu și fosfor, sulful este al treilea cel mai frecvent mineral din corpul dumneavoastră și joacă un rol important în sinteza colagenului.

CARE ESTE COLAGENUL CEL MAI BUN PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

În forma hidrolizată, din surse multiple, conține vitamina C, MSM…

Kateri je najboljši?

Există o mulțime de necesități, așa că nu este de mirare că mulți oameni sunt destul de confuzi.

Recunosc că în găsirea răspunsului la întrebarea care colagen este cel mai bun pentru dumneavoastră, ne-am confruntat cu o mare provocare și ne-am dat seama că am descoperit care este compoziția de substanțe cu colagen pentru organism, am dorit să descoperim o soluție ideală.

Și din moment ce nu am găsit ceea ce ne doream în mulțimea de produse de pe piață, am luat decizia să fabricăm un produs nou.

Întrucât vorbim de o piele frumoasă, un păr des, niște articulații puternice, un intestin sănătos și o stare generală de bine, am luat decizia de a produce propria soluție împreună cu o echipă de experți care va îndeplini cele mai înalte standarde.

Ne dorim numai bine nouă, celor dragi și, bineînțeles, tuturor celor care au încredere în noi. Prin urmare, ne bucurăm să vă spunem că există, în sfârșit, o soluție – Golden Tree Premium Collagen Complex, care combină tot ce are nevoie organismul dumneavoastră.

Vorbim despre un produs premium care conține pulbere de colagen hidrolizată obținută din trei surse diferite:

 • colagen din PEȘTE hidrolizat,
 • colagen DIN CARNE DE VITĂ hidrolizat
 • colagen din OUĂ hidrolizat.

Aceasta înseamnă că este o solutie care vă ajuta să satisfaceți toate nevoile organismului și, astfel, să ii oferiți acestuia colagen de tipurile I, III, V si X.

Desigur, asta nu este tot!

Permiteți-mi să vă reamintesc că vorbim despre un aspect tineresc și că sunt în joc sănătatea, cota de energie, încrederea în sine și starea generală de bine. Așa că am defalcat problema până la ultimul detaliu.

Prin urmare, pe lângă vitamina C și MSM, care sunt esențiale pentru producția maximă de colagen în corpul dumneavoastră, soluția noastră conține două suplimente.

ACIDUL HIALURONIC

Hialuronska kislina

Primul este acidul hialuronic, despre care se știe că joacă un rol important în reglarea apei în țesuturi și acționează ca un fel de lubrifiant.

Prin urmare, probabil că nu veți fi surprinși să aflați că persoanele care se luptă cu pielea uscată, ridată, lipsită de elasticitate suferă de lipsa acestui element extrem de important.

SILICIUL

Silika

Există, de asemenea, siliciu în Collagen Golden Tree Premium Complex, ceea ce face ca întreaga formulă să fie perfectă. Și anume, este un element care vă asigură că articulațiile dumneavoastră funcționează ca un lubrifiant și vă puteți bucura la maximum de activitățile dumneavoastră zilnice.

De ce să alegeți colagenul care vă ajută doar pielea, articulațiile și intestinele, dacă există o soluție complexă care satisface pe deplin toate nevoile organismului și vă puteți bucura de rezultate de top în cel mai scurt timp posibil?
În plus, nu aveți nimic de pierdut.

Pentru că noi credem 100% în soluția Golden Tree Premium Collagen Complex, suntem gata să rambursăm întregul preț de achiziție dacă nu observați modificările dorite în prima lună de folosire.

 


Distribuiți pe rețelele sociale

RECOMANDĂM
Un produs care a fost promovat pe blog
COMENTARII
Toate comentariile de la cititorii noștri fideli
Cu sfaturi, informații adecvate și povești adevărate poate participa fiecare, inclusiv dumneavoastră!
Introduceți e-mail-ul dumneavoastră și primiți sfaturi gratuite care au ajutat deja peste 10.000 de sloveni.