Acasă / Despre noi

Despre noi

Felicitări!

Puteți lua o pauză!

S-au încheiat aici cursa pentru găsirea unei soluții miraculoase, navigarea inutilă pe internet și disperarea cauzată de kilogramele în plus. Așa că mai întâi așezați-vă confortabil, luați o pauză și citiți cu atenție mai departe.

Suntem bucuroși să vă avem aici!

Vă aflați într-un mediu în care credem în dumneavoastră!

CREDEM CU CONVINGERE

  • că puteți avea aspectul fizic perfect pe care vi-l doriți și că acesta va fi pentru totdeauna,
  • că singura modalitate reală de a obține silueta perfectă este cea sănătoasă, ci nu cu „pastilele miraculoase” și dietele stricte,
  • că puteți avea atât de multă energie pentru a obține rezultate fantastice la serviciu, la școală, când vă jucați cu copiii dumneavoastră sau când alergați după nepoții dumneavoastră,
  • că puteți să îmbrăcați din nou blugii aceia frumoși pe care îi purtați în vremea școlii,
  • că vă puteți simți din nou seducători în pielea dumneavoastră,
  • că puteți avea în sfârșit un corp puternic și musculos și să că veți aștepta cu nerăbdare vara când veți sări în apă în costum de baie,
  • că puteți realiza toate aceste obiective într-un mod ușor și distractiv.

CINE CREDE?

Miha și echipa Perfect Lineup. Împreună formăm o echipă invincibilă care vă va ajuta să nu mai faceți niciodată greșeli vechi și să pierdeți bătălia cu kilogramele în plus. Printre noi se află numeroși antrenori personali atestați, pasionați de sport, care respiră prin sport și prin alimentație sănătoasă, un antrenor holistic certificat pentru un stil de viață sănătos.
Toți avem destul de multă educație formală și informală. Cu toate acestea, învățăm din nou în fiecare zi, creștem, pentru că aceasta este pasiunea noastră, pentru că vrem să fim cel mai bun sprijin pentru dumneavoastră.

Puteți avea totală încredere în noi.

Ca peste 15.000 de persoane din Slovenia și acum și din Croația.

S-ar putea să fi avut mai multe încercări de sprijin și de ajutor, dar până la urmă ați experimentat mereu dezamăgiri și senzația că nu vă puteți înțelege problemele, răspunde la întrebări și accepta kilogramele în plus. Suntem mereu alături de dumneavoastră. Avem cel mai înalt nivel de empatie, noi înșine am mers pe același drum și vă promitem că ne vom angaja pe această cale a transformării împreună cu dumneavoastră.

CUM?

Împreună vom stăpâni și vom înțelege conceptul de bază al transformării fizice de succes. Cu postări săptămânale și zilnice, cu videoclipuri, cu provocări gratuite și cu sfaturi individuale, împărtășim întotdeauna cu dumneavoastră cunoștințele și experiența noastră. Indiferent unde vă aflați acum, fie că dieta dumneavoastră sănătoasă și exercițiile fizice sunt total necunoscute sau sunteți deja un expert, ne întâlnim acolo unde sunteți la acest moment.

Pe o piață saturată cu diverse suplimente alimentare de calitate scăzută și ieftine, dorim să vă oferim suplimentele nutritive de care aveți nevoie, de cea mai bună calitate. Suntem extrem de critici cu concurența și doar ceea ce este mai bun este suficient de bun pentru noi. Pentru că noi și corpul nostru merităm doar ce este mai bun.

În plus, avem un alt ingredient secret în Silueta Perfectă, pentru o transformare reușită. Ei bine, nici nu este chiar atât de secret. Ghiciți care este?

Vrem să vă bucurați de întregul proces!

DUMNEAVOASTRĂ + NOI = SILUETA PERFECTĂ

Acum e rândul dumneavoastră. Da, este timpul să vă ridicați deasupra temerilor și deasupra îndoielilor și să vă lăsați conduși de mână de cel mai bun antrenor, prieten și consilier către obiectivul dumneavoastră.

Obțineți rapid o copie a volumului Exerciții Perfecte 2 și faceți un pas mai aproape de rezultatul de top astăzi.


Despre Miha

Miha Geršič este un recunoscut expert în fitness și transformări fizice.

 

De asemenea, Miha este antrenor personal certificat și creatorul portalului Golden TREE, în care scrie despre un mod de viață activ și sănătos și care atinge peste 100 000 de vizitatori pe lună.


Citiți mai mult...
Cu sfaturi, informații adecvate și povești adevărate poate participa fiecare, inclusiv dumneavoastră!
Introduceți e-mail-ul dumneavoastră și primiți sfaturi gratuite care au ajutat deja peste 10.000 de sloveni.