Acasă / Sfaturi / Detoxifierea ficatului – numai astfel scăpați de grăsimea de pe abdomen
 

Detoxifierea ficatului – numai astfel scăpați de grăsimea de pe abdomen

Timpul de citire estimat: 9 min
Data recenziei: 03/05/2022
Detoxifierea ficatului – numai astfel scăpați de grăsimea de pe abdomen

Daca nu știți, nu vă doare…

este un proverb care pur și simplu nu este nicidecum adevărat în cazul următor.

Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda durerii severe, cei mai mulți nu sunt nici pe departe conștienți de ceea ce este periculos și se întâmplă cu adevărat nu la suprafața, ci în profunzimea ficatului.

Și nu trebuie să închidem ochii și să neglijăm această problemă.

După cum veți afla în curând, probabil că și dumneavoastră faceți parte din acest mare grup de persoane cu probleme hepatice.

Există, de fapt, mai multe semne de avertizare că acesta este și cazul dumneavoastră.

Dar cu siguranță printre cele mai elocvente simptome și semne vizibile sunt

depozitele sau ,,colăceii’’ de grăsime din zona abdomenului.

Dacă și pe dumneavoastră vă enervează, atunci este imperativ necesar să deveniți conștienți de acest fapt trecut până acum cu vederea.

Deși cei mai mulți dau vina pentru abdomenul balonat pentru supraponderalitate sau cu al acumularea de grăsime doar pe o dietă nesănătoasă, vă avertizez că motivul principal poate fi complet total diferit.

Și aceasta se întâmplă pentru că majoritatea populației prezintă din ce în ce mai frecvent acest simptom invizibil…

ficatul supraîncărcat.

Pericolul ascuns, care atrage excesul de grăsime ca un magnet, înfurie peste 25% din populația europeană, așa că am luat decizia să vă dezvăluim o metodă pentru a vă readuce ficatul în formă sau la capacitate maximă și, în consecință, de a grăbi arderea grăsimii în exces din zona taliei.

Totul despre cât de eficientă este detoxifierea ficatului în rândurile următoare.

CUPRINS

  1. ANATOMIA FICATULUI
  2. FUNCȚIA HEPATICĂ
  3. SIMPTOMELE FICATULUI SUPRAÎNCĂRCAT CU GRĂSIMI ȘI TOXINE
  4. CE TOXINE DĂUNEAZĂ FICATULUI?
  5. 10 ALIMENTE CARE DETOXIFICĂ ÎN MOD NATURAL FICATUL
  6. O SOLUȚIE CARE REZOLVĂ PROBLEMELE HEPATICE

ANATOMIA FICATULUI

Pentru a înțelege exact care este secretul funcționării optime și pentru a înțelege de ce acest organ anume are nevoie urgent de ajutorul dumneavoastră, haideți să aruncăm o privire rapidă asupra anatomiei ficatului.

Ficatul este un organ care, pe lângă piele, este considerat a avea cele mai multe funcții în corpul nostru și joacă unul dintre rolurile centrale în metabolism.

La un individ adult, ficatul cântărește undeva între 1,3 și 2,5 kilograme și din punct de vedere structural este separat în lobi.

Ficatul se caracterizează printr-o formă semicirculară și are o structură moale de culoare roz-maronie.

CE ESTE FICATUL?

Este un organ situat în dreapta stomacului, chiar sub diafragma pectorală și în apropierea căruia se află vezica biliară.

Cu toate acestea, suntem departe de a fi informați sau a ni se dezvălui principala legătură dintre…

ficatul supraîncărcat cu toxine și acumularea de grăsime pe abdomen.

Această conexiune trecută cu vederea, totuși, este foarte importantă pentru a înțelege ce este, în principiu, funcția hepatică.

Ce este ficatul

FUNCȚIA HEPATICĂ

Pentru a fi mai ușor de înțeles, ne vom imagina ficatul, un organ care se remarcă atât prin dimensiune, cât și prin greutate, ca o ,,fabrică’’ foarte importantă din organismul dumneavoastră, care funcționează douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Este o stație de filtrare foarte importantă din corpul dumnevoastră, prin care circulă sângele, care ajunge la „aparatul de detoxifiere” din două direcții.

și anume prin:

  • arterele hepatice
    și
  • prin venele porte.

Aceasta înseamnă că sângele ajunge la ficat prin dăuă canale atât din zona inimii, cât și prin intestinul subțire.

Astfel, ficatul este alimentat cu nutrienți cheie, cum ar fi:

  • carbohidrați,
  • grăsimi
    dar și cu
  • vitamine și minerale.

Acest aport de nutrienți este cel care permite ficatului să îndeplinească funcțiile sale esențiale.

METABOLISMUL

Prima dintre funcțiile de care este responsabil ficatul este metabolismul nutrienților.

„Fabrica organismului” asigură că toți carbohidrații sunt metabolizați până la unitățile de bază (glucoză), pe care organismul le poate folosi ca sursă principală de energie.

Lipidele sunt de asemenea metabolizate în ficat, ceea ce permite practic formarea trigliceridelor.

DEPOZITAREA GRĂSIMILOR

Deoarece se întâmplă adesea ca organismul să nu aibă nevoie imediat de toți nutrienții, ficatul vine în ajutor cu următoarea funcție: capacitatea de a stoca.

Ficatul poate stoca excesul de nutrienți, cum ar fi glucoza, sub formă de glicogen pentru a fi consumat ulterior (glicogen hepatic).

Aceasta înseamnă că ficatul servește ca spațiu de stocare pentru eliberarea energiei atunci când suntem expuși la un deficit de energie.

DETOXIFIEREA

Metabolismul și depozitarea nu sunt însă singurele funcții de care este responsabil ficatul.

Pe lângă acestea ficatul acționează și ca un dispozitiv de detoxifiere și filtrare, deoarece elimină substanțele potențial periculoase, cum ar fi toxinele din organism prin rinichi și prin intestine.

Și asta nu e tot…

SINTEZA

Deși am menționat deja trei funcții foarte importante ale ficatului, a patra capacitate a acestui organ complex este crucială în legătură cu acumularea de grăsime în exces în zona abdomenului.

Și aceasta este sinteza sau formarea de noi substanțe.

Este exact ceea ce va deveni foarte clar în curând.

Majoritatea oamenilor nu știu că ficatul este responsabil de asemenea de sinteza

  • proteinelor ​​plasmatice
  • a colesterolului,
  • a vitaminei D
    și
  • a enzimelor metabolice

și printre altele, are grijă și de o cantitate suficientă de secreție biliară stocată în vezica biliară.

Această substanță de culoare verde-maroniu închis joacă un rol central în depășirea excesului de grăsime din zona abdomenului.

Și anume …

Dacă vă amintiți, am menționat că, printre altele, ficatul vă curăță sângele și se asigură că substanțele periculoase părăsesc corpul dumneavoastră fără a provoca daune grave.

Secreția biliară joacă un rol important în acest proces, deoarece asigură că toxinele sunt eliminate din organism prin intestine.

Ei bine, problema apare atunci când în corpul nostru se acumulează o cantitate excesivă de substanțe periculoase.

Ca orice fabrică adevărată, ficatul pe care l-am descris ca fiind fabrica de filtrare și sinteză din organismul nostru care anumite capacități de stocare, de filtrare și de producție limitate.

Și când aceste limite sunt depășite, încep să apară complicațiile.

SIMPTOMELE FICATULUI SUPRAÎNCĂRCAT CU GRĂSIMI ȘI TOXINE

Pe lângă faptul că în zona abdomenului încep să se acumuleze din ce în ce mai multe depozite de grăsime (despre cauzele apariției ,,colăceilor de grăsime’’ vă dezvăluim câteva aspecte ceva mai jos), pot apărea și alte simptome care indică suprasolicitarea ficatului dumneavoastră.

Simptomele ficatului supraîncărcat cu grăsimi șI toxineAcestea sunt în principal:

  • oboseală cronică,
  • lipsa de energie,
  • mâncărimi ale pielii
  • dureri abdominale
  • balonarea abdomenului,
  • tumefierea picioarelor,
  • dureri hepatice
  • diminuarea capacității de concentrare,
  • dureri de cap
  • pierderea poftei de mâncare
  • piele și ochi gălbui
    și chiar
  • mărirea vizibilă a sânilor la bărbați.

Principala problemă pentru oricine se confruntă cu unul sau mai multe dintre aceste inconveniente…

generează în mod logic întrebarea:

De ce apar toate aceste probleme?

CE TOXINE DĂUNEAZĂ FICATULUI?

Ceea ce majoritatea oamenilor nu cunoaște este faptul că ficatul nu a fost niciodată atât de puternic încărcat cu toxine în întreaga istorie a omenirii.

Acest lucru se datorează faptului că toxinele cu care se confruntă în mod constant ficatul ne atacă organismul din toate direcțiile.

Deși s-a crezut de multă vreme că numai alcoolul afectează și deteriorează ficatul, acest fapt nu mai este de mult timp chiar așa.

Dovezile suplimentare în acest sens sunt denumirile specifice ale bolilor hepatice la persoanele care nu consumă alcool deloc sau îl consumă în cantități moderate.

Vorbim despre bolile ficatului gras non-alcoolic sau despre ficatul supraîncărcat cu grăsimi care nu sunt produse de alcool (NAFLD – Non Alcoholic Fatty Liver Disease).

Ce toxine dăunează ficatului

Această afecțiune hepatică, cu care se confruntă din ce în ce mai mulți indivizi, cel mai probabil și dumneavoastră, se datorează toxinelor acumulate din mediul înconjurător (aer, apă…), datorate alimentației (uleiuri hidrogenate, zahăr rafinat…) și chiar produselor cosmetice.

De asemenea, este de-a dreptul șocant să aflăm că emoțiile negative, care sunt din ce în ce mai prezente în societatea noastră contemporană, pot fi de-a dreptul fatale pentru ficat.

În principal, acestea sunt:

  • frica,
  • mânia,
  • resentimentele
    și
  • invidia față de alții.

Toate acestea înseamnă un singur lucru.

Că ficatul are nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Dacă nu faceți acest lucru chiar acum, când ficatul este atât de împovărat de grăsimi și toxine, mai devreme sau mai târziu bila va începe să nu mai producă suficientă secreție. Această secreție biliară este folosită în mod constant de către organism pentru a elimina toxinele, ceea ce generează două efecte esențiale:

În primul rând …

Din cauza lipsei de suficientă secreție biliară în organism, toxinele rămân stocate în ficat mai multă vreme decât ar trebui.

Și în al doilea rând…

Atât ficatul, cât și stomacul încep să acumuleze din ce în ce mai multe depozite de grăsime, pe care organismul nu le poate procesa din cauza lipsei de secreție biliară.

Permiteți-mi să vă reamintesc că ficatul este considerat un organ cheie în metabolismul grăsimilor, așa că nu este de mirare că există complicații concrete dacă se întâmplă să fie supraîncărcat sistemul de ardere a grăsimilor și de filtrare a toxinelor.

Pentru că…

  • este practic imposibil să trăim într-un mediu în care nu există substanțe periculoase,
  • nu mai este nicidecum posibil să măncăm doar alimente de înaltă calitate și ecologice tot timpul
    și
  • este practic imposibil în lumea de astăzi să fim fără griji tot timpul, să evităm stresul și să menținem o gândire exclusiv pozitivă,

De aceea este esențial să cunoașteți o abordare eficientă pentru detoxifierea ficatului.

Uitați care sunt explicația și soluțiile noastre …

Majoritatea factorilor de mai sus (poluarea aerului și a apei, calitatea alimentelor…) nu poate fi controlată și influențată, dar puteți veni în ajutorul organismului dumneavoastră prin începerea procesului de detoxifiere.

Și aici este cheia problemei sau soluția noastră.

Prin urmare, este important să răspundem la următoarea întrebare.

Și anume:

Ce este mai bun pentru ficat?

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți este că detoxifierea naturală a ficatului este posibilă.

Cu toate acestea, este, de asemenea, important să știți că acesta nu este un eveniment cu numai o fază, ci un proces în mai multe etape.

Așa cum nu ne putem schimba stilul de viață cu o singură plimbare, nicio singură băutură pentru pentru detoxifierea ficatului nu ne va aduce rezultate miraculoase.

Așa că rețineți că trebuie să fim mai tot timpul alături de corpul nostru dacă vrem să evităm acumularea de grăsime în zona abdomenului și alte probleme precum oboseala și lipsa de energie sau alte simptome apărute din cauza supraîncărcării ficatului.

Aceasta înseamnă că detoxifierea ficatului este un proces care trebuie să aibă loc tot timpul, așa că trebuie să conșientizați încorporarea acestuia în stilul dumneavoastră de viață într-un mod cât mai ușor.

Ce înseamnă exact acest lucru în practică vă vom dezvălui în rândurile următoare.

10 ALIMENTE CARE DETOXIFICĂ ÎN MOD NATURAL FICATUL

Primul lucru pe care trebuie să vi-l subliniez este de fapt foarte simplu și îl știți deja.

Amintiți-vă că tratamentul ficatului gras începe întotdeauna cu un stil de viață sănătos.

Pentru dumnevoastră, asta înseamnă să încercați să vă concentrați cât mai mult pe o dietă sănătoasă, variată, și pe activitate fizică regulată și, în același timp, să evitați obiceiurile nesănătoase, precum fumatul și consumul frecvent de alcool.

După cum am menționat deja acest lucru făcut constant nu va fi suficient pentru un ficat detoxifiat.

Dacă doriți ca regenerarea ficatului să fie cât mai rapidă și, astfel , să evitați acumularea de grăsime în exces, este foarte important să asigurați organismului un grup de nutrienți care sunt cruciali pentru sănătatea ficatului, iar aceștia sunt…

antioxidanții.

Aceștia fac mult mai ușoară lupta ficatului dumnevoastră cu toți „invadatorii din lumea exterioară” și astfel își folosesc potențialul de a detoxifica organismul, precum și de a metaboliza grăsimile fără prea multe dificultăți.

Prin urmare, vă recomand cu căldură, ca pe lângă un stil de viață sănătos, activ, să încercați să faceți tot posibilul pentru a introduce în dieta dumneavoastră zilnică alimentele care sunt considerate o sursă excelentă de antioxidanți și care pot să ofere un sprijin concret ficatului dumneavoastră.

Chiar dacă s-ar putea să nu realizați acest aspect, aici sunt alimentele pentru detoxifierea organismului în majoritate deja cunoscute, ceea ce înseamnă că doar le adaugați în meniu de mai multe ori pe săptămână și acestea vă asigură astfel o detoxifiere rapidă a ficatului.

Lista celor mai bune alimente pentru detoxifierea ficatului este următoarea:

  • cafeaua,
  • afinele,
  • strugurii,
  • uleiul de măsline,
  • peștele,
  • anghinarea,
  • curcuma,
  • ciulinul pătat,
  • piperul negru
    și
  • păpădia.

Dar asta nu este tot!

Dacă tot vă mai întrebați,…

ce să faceți pentru a detoxifia ficatul încărcat cu grăsimi și toxine vă mărturisesc că mai există o soluție extrem de eficientă.

Cu ajutorul acesteia, în doar treizeci de secunde pe zi, vă asigurați că ficatul dumneavoastră este aprovizionat cu absolut toți nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă și fără probleme.

Această soluție este următoarea…

O SOLUȚIE CARE REZOLVĂ PROBLEMELE HEPATICE

Dacă aruncați o privire rapidă la lista de mai sus, veți observa rapid patru alimente care pur și simplu ies în evidență.

Aceste alimente sunt:

  • anghinare
  • turmeric,
  • ciulin pătat
    și
  • păpădie.

O soluție care rezolvă problemele hepatice

Suntem siguri că știți toate cele patru alimente. Totuși, judecând singuri, rar le puteți savura pe toate la un loc și foarte rar sau deloc le introduceți în meniul dumneavoastră.

Altfel, nu ar fi nicio problemă dacă aceste patru alimente sunt considerate a fi cele mai eficiente în regenerarea ficatului.

Așa că am luat decizia de a vă pregăti o soluție completă, eficientă și elegantă.

Dar înainte de a dezvălui secretele acestei soluții, permiteți-mi să subliniez pe scurt super puterile tuturor celor patru alimente:

  • anghinarea – este o plantă bogată în doi antioxidanți extrem de puternici care favorizează funcționarea optimă a ficatului (cinarina si silimarina),
  • turmericul – protejează ficatul de toxine, ajută la refacerea și regenerarea acestuia și, în același timp, atenuează condițiile inflamatorii dăunătoare din organism,
  • ciulinul pătat – conține silimarina, unul dintre antioxidanții puternici care are un efect benefic asupra ficatului,
  • păpădia – este o plantă dovedită știintific că protejează ficatul de toxine, previne îngrășarea acestuia și ajută la eliminarea toxinelor din organism.

De îndată ce mi-am dat seama de impactul acestor alimente asupra sănătății și a bunei funcționări a ficatului, am decis să găsesc o modalitate de a pune în dieta mea în mod regulat aproape fiecare aliment cheie pentru un ficat sănătos în cantități suficiente.

Și vă spun cu entuziasm că împreună cu o echipă de experți am reușit să creăm o formulă unică pentru detoxifierea ficatului.

Această soluție extrem de eficientă se numește Golden Tree Liver Complex.

Și conține aproape tot de ce are nevoie disperată în acest moment ficatul dumnevoastră.

Este o combinație a tuturor celor patru ingrediente menționate sub forma unui supliment alimentar, la care am adaugăt:

  • l-arginină,
  • colină,
  • acid alfa lipoic,
  • vitamina B6,
  • vitamina B12
  • Vitamina D3
    și
  • extract de piper negru.

Liver ComplexToate aceste substanțe active îmbunătățesc semnificativ efectul formulei noastre unice în comparație cu alte produse similare de pe piață și asigură cea mai bună absorbție posibilă a ingredientelor esențiale.

Aceasta înseamnă că soluția Golden Tree Liver Complex este considerată a fi foarte specială atât din punctul de vedere al compoziției, cât și din cel al eficienței.

Acestea sunt principalele motive pentru care suntem pregătiți să ne asumăm întregul risc de partea noastră, întrucât suntem gata să vă rambursăm integral prețul de achiziție dacă efectul acestei soluții unice nu corespunde așteptărilor dumneavoastră.

Vi se pare corect?

Dacă da, faceți rapid clic pe link-ul de mai jos și asigurați-vă produsul Golden Tree Liver Complex pentru a vă readuce ficatul în formă maximă, pentru a depăși acumularea supărătoare a depozitelor de grăsime și pentru a elimina multe alte inconveniente de sănătate asociate.

https://www.goldentree.ro/shop/liver-complex/


Distribuiți pe rețelele sociale

RECOMANDĂM
Un produs care a fost promovat pe blog
Amestec 100% natural de 12 ingrediente active cu acțiune triplă, dovedit clinic că sprijină funcționarea și sănătatea ficatului dumneavoastră.
COMENTARII
Toate comentariile de la cititorii noștri fideli
Cu sfaturi, informații adecvate și povești adevărate poate participa fiecare, inclusiv dumneavoastră!
Introduceți e-mail-ul dumneavoastră și primiți sfaturi gratuite care au ajutat deja peste 10.000 de sloveni.